Nå lanserer Square Enix rollespill til Apple Watch

22. juli 2016 14:05

(PressFire.no): Det er rollespillespesialistene i japanske Square Enix som nå skryter på seg å lansere verdens første Apple Watch-eksklusive rollespill.

Det nye spillet skal bli lansert i løpet av sommeren og får tittelen «Cosmos Rings».

Detaljene rundt spillet er foreløpig litt fraværende, men det kommer fram at spillet vil ta i bruk skruknotten for et system de har døpt Time Upstream System.

Ifølge Square Enix sin beskrivelse vil grafikken ha en slags retro-aktig tilnærming og det er Yosuke Naora, mannen bak en rekke «Final Fantasy»-spill – inkludert «Final Fantasy VII», «Final Fantasy VIII» og «Final Fantasy X», som står for designet.

Skal vi tolke beskrivelsen av historien så kan det virke som om spillet har latt seg inspirere av smartklokka –temaet tid går nemlig igjen.

Der stopper også vår tolkning av denne beskrivelsen:

Menneskehetens følelser befinner seg i tidens intervall og tiden har endelig begynt å gå igjen etter å ha stått stille. Du må møte følelsene for å hente tilbake tidens gudinne.

Jadda, så... neida.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3