Lette etter pokémon, fant lik i et tjern

10. juli 2016 15:34

(PressFire.no): Noen Pokémon-jakter går ikke helt som normalt, noe tenåringen Shayla Wiggins i Riverton, Wyoming, dessverre fikk oppdage.

Mobilspillet «Pokémon Go» er satt opp slik at monstrene dukker opp på «riktig» plass, avhengig av typen deres.

Det vil si at, om du går bort til en gresslette, så vil det være flere gresstype-pokémons der. Går du til vann eller elver, vil du finne flere vanntyper.

Og det var nettopp dette Wiggins gjorde. Hun var på vandring for å sake lommemonstre, og så sitt snitt til å komme seg nærmere et tjern.

- Det er pokémons overalt i Riverton, og jeg prøvde å få tak i en fra tjernet, sier hun til nyhetskanalen KTVQ, som rapporterer om funnet.

I spillet kan du se hvor nærme en Pokémon er, og spillet guider deg i en retning for å komme nærme nok til å fange den.

Tjernet er ikke åpen for alle, så hun måtte hoppe over et gjerde, og da hun gikk mot en bro så hun at det lå en død kropp i vannet, bare en meter fra vannkanten.

- Det var ganske sjokkerende.Jeg visste ikke hva jeg skulle gjøre, men jeg ringte politiet, som kom kjapt.

Kroppen hadde ligget der i mindre enn 24 timer ifølge politiet. Saken er fortsatt under etterforskning, men ingen annen info er frigitt enda.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3