Tredje runde i Pretty Pudge's Pokaljakt er spikra

Battle rages on.

25. november 2014 15:57

(

PressFire.no): Etter andre runde av vår «Dota 2»-liga, Pretty Puge’s Pokaljakt, tok norske Fiskestanga etter en intens semifinale revansj i finalen og stakk av med seieren. 

Dermed har det nærmest etablert seg en rivalisering i toppen av tabellen, hvor svenske Turtlemasters og Fiskestanga slåss om dominans.

Da er det godt at vi har spikra dato for den tredje runden, som vil skje 7. desember. 

Digital Impuls deler denne gangen ut et Attitude One Makarov gaming-tastatur til vinnerne, som du kan lese mer om på nettsidene.

Turtlemasters leder fremdeles kvalifiseringstabellen totalt, men det er lenge igjen til den femte finalerunden hvor vi sammen med Rockstar Energy Drink skal dele ut 50 000 kroner til de beste. 

Tredje kvalifiseringsrunde spilles 7. desember og starter som vanlig klokka 13.00. Som vanlig er det Aleksander «Psychout» Larsen som kommenterer, men får hjelp av Ajas «br0wnage» Kanani i vårt tv-studio.

Derfor har vi nå åpna påmeldingen, og lag som vil delta kan melde seg på her.

Den foreløpige poengfordelingen ser slik ut:

Når, hvor og hvordan?

Når: 13:00 (CET) søndag 7. desember. Format: 5v5 turnering over én dag. Single elimination, BO1. Grand final: BO1.

For koordinasjon: IRC: #DotA2.no @ Quakenet.

Påmelding kan du gjøre her.

OBS! Maks antall lag er 128, som kan utvides om interessen tilsier det.

Strømming av turneringen skjer via DBTV på PressFire.no. Strømmen blir styrt av Aleksander «Psycheout» Leonard og han vil kommentere utvalgte kamper.

Krav: Denne turneringen er forbeholdt Norden og hvert lag må minst ha tre spillere fra enten Norge, Sverige, Danmark, Finland eller Island. Hver spiller kan kun stille i ett lag.

Seeding: For at vi skal slippe at de beste lagene møter hverandre i de innledende rundene, bruker vi et såkalt «seeding»-system. Det vil si at hvis laget ditt har gjort det bra i tidligere turneringer forventer vi at dere gjør det bra nå også.

Vi setter opp turneringeringen slik at de beste lagene er lengst fra hverandre, på denne måten får vi en mer spennende finale. Har laget ditt ikke spilt i noen turneringer før, men ønsker å bli seedet kan du registrere deg her.

Forberedelser og informasjon:

Turneringsplan:


13:00: Brackets publiseres, runde 1 starter.
14:00: Runde 2 starter.
15:00: Runde 3 starter.
16:00: Runde 4 starter.
17:00: En times pause
18:00: Kvartfinale starter.
19:00: Semifinale starter.
20:00: Finale starter.

Noen forsinkelser må forventes. Walkover blir gitt etter 15 minutter. Walkover i runde 1 må godkjennes av admin.

Kontakte motstander: Den nødvendige kommunikasjonen mellom lagene bør foregå via IRC. Alle lag er derfor pliktig til å gjøre seg tilgjengelig på IRC slik at man får videreformidlet passord til lobby når lagene møtes.

Rapportere resultat: Resultat rapporteres direkte av lagkaptein i challonge. Walkover i første runde må som kjent godkjennes av admin (IRC) før det rapporteres.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3