Nå gjenoppstår «The Legend of Zelda: Majora’s Mask»

Nå med 3D.

6. november 2014 11:21

(PressFire.no): Det var nok ingen enkel oppgave når Nintendo skulle lage neste «The Legend of Zelda»-spill etter banebrytende og ekstremt kritikerroste «The Legend of Zelda: Ocarina of Time» fra 1998.

To år etterpå kom likevel svært respektable «The Legend of Zelda: Majora’s Mask», selv om de lærde fremdeles strides om spillet kvaliteter.

Gjenoppstår på 3DS

Nå gjenoppstår spillet i oppusset form på Nintendos håndholdtkonsoll Nintendo 3DS, slik Nintendo også gjorde med «The Legend of Zelda: Ocarina of Time». Det avslørte Nintendo i sin sending av Nintendo Direct i går kveld norsk tid.

Spillet er kjent for å være et noe mørkere spill enn man var vant til i serien, men også for å ha et plott som er basert på tid. Det er en slags tidsbegrensing i spillet som har vært mye debattert siden slippet i 2000, hvor fansen er splittet.

Kommer i 2015

Spillet kom opprinnelig ut for Nintendo 64, men har i ettertid blitt tilgjengelig på flere av Nintendo sine plattformer.

Den nye versjonen av spillet skal imidlertid være pusset opp i tillegg til at det tar i bruk 3D-skjermen på konsollen. Ellers har Nintendo ikke avslørt flere detaljer om versjonen.

Planlagt utgivelse vil ifølge Nintendo skje i 2015.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3