Ingen «RollerCoaster Tycoon»-oppfølger likevel

Oppfølgeren er satt «på vent».

14. februar 2012 22:50

(PressFire.no): Det er nettsiden NintendoWorldReport.com som røper at Atari har satt oppfølgeren til de svært populære «RollerCoaster Tycoon»-spillene på vent.

«RollerCoaster Tycoon 3D» skulle egentlig lanseres til Nintendo 3DS i mars, men ser nå ut til å stå i fare for å bli skrapet helt og holdent.

Ifølge nettsiden forklarte utviklerne senest i starten av denne måneden at spillet fortsatt var på vei, men den gang ei. Det var n-Space som var utviklerne, for det meste kjent for å være de som har produsert de håndholdte utgavene av «Call of Duty»-serien på Nintendos plattformer.

Spillet skulle være i full 3D, men med muligheten for å låse kameraet i et isometrisk perspektiv, slik vi kjenner de gamle spillene.

Vi får se om utviklingen av spillet blir påbegynt igjen, men i mellomtiden kan du jo lese vårt tilbakeblikk på originalen i Retrohjørnet ved å klikke her!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3