Pikachu høres nesten ut som Danny DeVito, og det er helt greit

«Detective Pikachu» har endelig fått vestlig dato.

12. januar 2018 19:36

(PressFire.no): Vi vet ikke hvorfor, men det er noe med «Detective Pikachu» som er veldig tiltalende.

Det kan kanskje ha noe med at spillet snurrer hele Pokémon-verdenen rundt lillefingeren og ikke tar seg selv så fryktelig høytidelig?

I spillet styrer du Tim Goodman, en tenåring som leter etter den forsvunnede faren sin. Han møter på en engelsktalende pikachu, noe som er svært sjeldent i Pokémon-verdenen.

Denne pikachuen er av den heller late, småtjukke typen som ikke orker å svippe rundt og fyre av elektrisitet, men gjør opp for det ved å være veldig smart (og en forkjærlighet for kaffe).

Nå har eventyrspillet fått en vestlig lanseringsdato og en splitter ny engelsktalende trailer. Den ser du under her.

Mange lurte på hvordan en pratende Pikachu skulle høres ut, og det viser seg at denne pikachuen høres ut som den raspende typen som røyker en tjuepakning sigarer og drikker whiskey. Det er slett ikke feil.

Han høres jo faktisk litt ut som Danny DeVito, som var skuespilleren «alle» ville ha til rollen. Og helt ærlig så ser spillet overraskende bra ut. En diger Amiibo som er dobbelt så stor som normalen skal også komme i anledning spillslippet.

Ryan Reynolds skal for øvrig spille Pikachu i en kommende film basert på spillet, noe som er glorious i seg selv.

«Detective Pikachu» kommer til 3DS den 23. mars. 

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3