Nå skal «The Division»-folka lage spill basert på «Avatar»

1. mars 2017 10:50

(PressFire.no): Ubisoft og svenske Massive Entertainment kunngjør nå at de jobber med et spill basert på «Avatar»-filmene.

Det svenske studioet skal jobbe tett med Lighthouse Entertainment og Fox Interactive og filmregissør James Cameron forteller i en video at Massives spillmotor Snowdrop og pirk på detaljer gjør dem perfekt for jobben.

Cameron jobber for tiden med hele fire oppfølgere til den massive suksessen fra 2009 – hvor et spill ifølge pressemeldingen skal være med å utdype universet.

Sjefen for Massive Entertainment, David Polfeldt, forteller i den samme videoen at «Avatar»-skaperne har klart å gi inntrykk av at månen Pandora i filmene faktisk eksisterer og at det er et sted du ønsker å være.

Les også vårt intervju med Polfeldt i anledning «The Division» her.

Foreløpig er det helt i det blå om spillet er planlagt for å korrespondere med premieren av den første av de nye filmene, som opp på kino i desember 2018.

Det hører også med til historien at Ubisoft Montreal også sto bak «Avatar: The Game» fra 2009 – et spill som fikk hard medfart av de fleste anmeldere.

Hva dette betyr for «The Division» framover er usikkert, men i pressemeldingen avsløres det at Massives spillmotor også brukes av en rekke nye uannonserte Ubisoft-prosjekter.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3