«Mario Kart 8» pusses opp til Switch

«Deluxe»-versjonen gir spillet en skikkelig Battle Mode, og mer innhold.

13. januar 2017 16:57

(PressFire.no): «Mario Kart 8» kom ut på Wii U for over to år siden, men ble spedd på med nytt innhold i over et år etter lansering.

Spillet får nå en ny renessanse på Switch, det kunne Nintendo avsløre i dag. «Mario Kart 8 Deluxe» vil inneholde alt av DLC-pakker og oppdateringer (inkludert den superkjappe 200cc-modusen), men også splitter nytt innhold.

Dette inkluderer ekstrafigurene King Boo, Dry Bones, Bowser Jr. og de to inklingene fra «Splatoon». Disse får også egne kjøretøy.

Nintendo har også lagt inn en enklere styremodus for nye spillere, slik at brå svinger ikke blir så vanskelig – vi tipper en variant ikke ulikt auto-drifting i «Mario Kart Wii».

Også det grafiske får et løft, der spillet nå vil kjøre i full 1080p når konsollen er koblet til en tv, mot Wii U-versjonens 720p. Alt av online-moduser er beholdt.

Men kanskje best av alt er at battle mode får en totaloverhaling. Istedet for den dvaske varianten som var i spillet før, der du kjørte rundt på de eksisterende banene, får du nå en skikkelig ballongkamp igjen, slik det var på Nintendo 64 – med egne baner.

Også GameCube-modusen Bob-omb Blast, hvor du kun hiver bomber på hverandre, gjør comeback.

Apropos GameCube-spillet, så kunne du der holde på to power ups samtidig. Dette kommer også tilbake i «Deluxe»-versjonen av «Mario Kart 8».

Spillet kommer til Switch 28. april.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3