«Shark Tale»-mannen skal lage «Pokémon»-filmen

1. desember 2016 15:12

(PressFire.no): Det var i kjølvannet av sommerens «Pokémon Go»-feber at Legendary Pictures kunngjorde at de har sikret seg rettighetene til å lage film basert på den svært populære spillserien.

Animasjonsfilmer knyttet til spillserien har vært en ting siden nittitallet, men nå vil de lage en «ekte» film med strømrotta Pikachu i hovedrollen som en detektiv, basert på spillet «Great Detective Pikachu».

Foreløpig har det vært uklart hvem som skal sitte bak roret til filmen, men Deadline kan nå avsløre at det er Rob Letterman som skal ha regien.

Letterman er mannen som både skreiv og regisserte «Shark Tale», men har også stått bak «Monsters Vs. Aliens» og den nylige filmatiseringen av «Goosebumps».

Forutsetningene for en suksess på kinolerretet er større enn på lenge - «Pokémon» er mer populær enn noensinne.

Nintendo kunne i dag avsløre at det nylig lanserte Nintendo 3DS-spillet i serien har satt salgsrekord med over syv millioner solgte spill på bare en uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3