Nå gjør Blizzard noe med kontrollsystemet i «Overwatch»

Skal bli mer nøyaktig.

26. september 2016 13:48

(PressFire.no): I den nye oppdateringen til «Overwatch», som inneholder blant annet litt balansering av noen helter, kommer det også en ny kontrollermodus for dem som spiller med håndkontroller.

Den nye modusen heter Dual-Zone-mode og vil erstatte dagens modus som førstevalg.

- Mesteparten av analogstikkas rekkevidde vil ha redusert følsomhet (sensitivity) og relativt høy akselrasjon. Men når stikka beveger seg utenfor ti prosent av rekkevidden, vil den få høy følsomhet og relativt lav akselrasjon.

- Denne modusen vil gi mer presise sikteferdigheter, mens spillerne fremdeles vil kunne snu seg raskt, heter det i beskrivelsen på Blizzards nettsider.

Skulle det nye kontrollsystemet ikke falle i smak, vil den gamle kontrollmodusen fremdeles være tilgjengelig som Exponential Ramp-modus, men det er den nye modusen som blir standardsystemet.

Foreløpig er det nye kontrollsystemet en del av testingen av den kommende oppdateringen til pc, men planen skal også være å oppdatere Xbox One- og PlayStation 4-versjonen av spillet.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3