«Trover Saves the Universe» er bisarrt, meta, og veldig morsomt

Vi snakker om «Rick & Morty»-skaperens nye spill i ukens Rad Crew podcast.

20. juni 2019 12:11

(PressFire.no): Justin Roiland laget ting før «Rick & Morty» også, men det var først med den serien han virkelig slo gjennom og skapte et fenomen som er den mest populære tegnede TV-serien på mange år. Og nå følger spillselskapet hans, Squanch, opp med et utrolig merkelig VR-kompatibelt spill som virkelig må oppleves.

Spillet har den umiskjennelige animasjonsstilen, for ikke å snakke om stemmeskuespillet som Roiland sine greier har blitt kjent for. Så «Rick & Morty»-fans bør nok sjekke dette ut. Stian har testet spillet i ukas episode av Rad Crew, og deler hva han syns om det. Han svarer også på det viktigste spørsmålet av alle: Er det morsomt?  

Are på sin side spiller det utrolig sjarmerende «Cadence of Hyrule» der Zelda og rytmespill og dungeon-crawlers møtes i skjønn forening. Han virker som han liker det, spesielt siden han hadde på Switchen i studio og nesten måtte rives vekk fra den! 

Etter bomba om at «The Witcher 3» kommer på Switch tok vi oss også tid til å snakke om de beste og mest imponerende portene vi har sett på konsollen til dags dato! Det burde vel ikke overraske noen at «Doom» er på lista.    

Pluss: Dr Disrespect dreit seg ut på E3, og mye mer! 

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting Spotify

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3