- Igjen får dataspill skylden

På tross av ingen betydelig vitenskapelig kobling mellom spill og vold. Her er ukas Rad Crew-podcast.

8. august 2019 18:00

(PressFire.no): Skyteepisoder i USA er dessverre noe som har blitt veldig vanlig, og tiltak som virkelig har effekt har latt vente på seg. Vi mener det skyldes manglende vilje til å ta tak i underliggende problemer. I kjølvannet av episoden i El Paso trekker nemlig flere politikere og meningsbærere frem dataspill igjen som om det skulle ha noe med saken å gjøre. I ukas episode måtte vi uttrykke vår frustrasjon over at dataspill igjen utpekes som syndebukk.

Noe litt mer positivt: Vi har alle hatt et gjensyn med «Assassin's Creed Odyssey» som snart et år etter utgivelsen har blitt en av våre favoritter i serien, og kanskje det beste siden «Brotherhood» fra 2010? En engasjerende historie, to kule hovedpersoner og en fortryllende setting som er delvis historisk og delvis mytologisk. 

Pluss: Vi tar for oss de aller beste Zelda-spinoffene. Og nei, det er ikke så mange å velge om, så «Link's Crossbow Training» er inkludert på lista. Men vi tok i alle fall ikke med CDi-spillene! 

Foruten vold snakker vi i nyhetene også om overgangen fra Twitch til Microsoft sin streaming-plattform Mixer som den populære streameren Ninja annonserte forrige uke. Det er et potensielt betydelig skudd for bauen til Twitch i en tid der den Amazon-eide plattformen møter en del motstand for sin angivelig dårlige håndheving av sine egne regler.

Snakkes i neste ukes episode, folkens!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3