- Merker at Bungie har full frihet nå

«Destiny 2» har fått nytt liv som gratisspill. Her er ukas Rad Crew Podcast!

18. oktober 2019 09:28

(PressFire.no): Den trollmannen kom fra månen! «Destiny 2: Shadowkeep» er den nye utvidelsen til Bungie sitt storspill, men i tillegg er også mesteparten av spillet nå gratis. Sorry hvis du brukte en tusenlapp på det i 2017!

Flere av oss har hatt det moro med spillet den siste uka, blant annet Suzanne Berget som er ukas gjest.

Det positive med «Destiny 2» nå er at spillet er bedre enn noensinne, og vi diskuterer hva vi liker med det (og noen ting vi kanskje ikke er så fan av). Det er uansett tydelig for oss at Bungie nå har friheten til å gjøre hva de selv har lyst til, i stedet for å være avhengig av Activision sin plan. 

Pluss: Vi snakker det vakre feelgoodspillet «Concrete Genie», Blizzard sin latterlige oppfølging av Blitzchung-skandalen, og mange andre spillnyheter!

Siden allehelgensaften nærmer seg har vi også en Topp 5-liste over spill som er direkte basert på skrekkfilmer, blant annet et spill som kanskje var litt forut for sin tid: «The Thing». Er det noen andre spill basert på skrekkfilmer som du mener burde vært med på listen? Skyt en kommentar til oss!

I tillegg går vi gjennom alle ukas nye utgivelser, diskuterer Sony sine kutt i Europa med konsekvenser for ansatte blant annet i UK, og mye mer.

Kos dere med showet, så snakkes vi neste uke!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting – Spotify

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3